Imam problem. Svaki decko s kojim sam bila, raskinuo je jer nisam htela…

Imam problem. Svaki decko s kojim sam bila, raskinuo je jer nisam htela spavati s njim. Nije da nisam htela da dignem noge, nego nisam mogla. Već godinama imam traume. Ne podnosim dodire, zagrljaje, nista. Odmah dobijem napad. Jedno vreme sam pila antidepresive. Pre nekoliko godina, jedan momak me je pokušao silovati. Sledeće čega se sećam je da sam u kadi sedela, plakala i pokušavala sve …oprati sa sebe. Nakon toga više nikad nikome nisam dopustila da me dodirne. Tri godine nakon toga, rekli su mi da nisam nevina, nakon čega su se sve uspomene vratile. Dugo vremena sam samu sebe povredjivala. Strah me, imam traume, ne mogu ih se rešiti, ne mogu voditi normalan život.

Treba mi neko, a nikoga ne mogu pustiti blizu. Ne mogu živeti ovako! procitajte jos jednu ispovest

Naime, ja i moja porodica smo odlučili prošlog meseca, da odemo letovati na Šoltu.
Iznajmili smo apartman, te sve ljudno i fino dogovorili sa vlasnikom.
Bilo nam je super, jedne veče neko je ušao u moju sobu, koja se nalazila do ulaznih vrata. Preplašena te skamenuta, ugledala sam lice vlasnika istog apartmana, koji me je prethodno upozna pri dolasku. Stavio mi je pištolj na koljena, te zapretio “raširi noge, ili pucam”, preplašila sam se za vlastiti život, pa sam morala izvršavati naredbe.
Bilo se silovanje, majci nisam nista rekla, nemam snage ispričati joj celu priču.
danas sam saznala da sam trudna, a ja o tom čoveku ne znam ništa.
Takođe sam saznala da je dotični gospodin, sa majčine strane njene polusestre muž,
To znači da je on moj tetak. Sada mene zanima, što je on mojoj majci i mojoj čukun babi, ako moja majka traži DNK za utvrdivanje očinstva?

izvor : ispovesti.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*