POPRAVITE MOŽDANU CIRKULACIJU: BALZAM KOJI MOŽETE KORISTITI ZA OPORAVAK POSLE MOŽDANOG UDARA, KAO I LEČENJE KRVNIH SUDOVA NA MOZGU!

Aterosklezora krvnih sudova koji se nalaze na mozgu je opasno zdravstveno stanje, koje trebate što prije početi liječiti.

Da biste uspjeli u tome, potrebno je da napravite tri tegle ovog balzama, kojeg ćemo vam danas predstaviti, a čija je priprema jako jednostavna.
Nemojte dozvoliti da još više ugrozite svoj život, nego počnite da koristite prirodne lijekove koji imaju pozitivan učinak na vaš organizam i zdravlje.

Odmah prikupite sastojke koji su vam potrebni za ovaj balzam i počnite sa pripremom!

Potrebni sastojci:

1/2 l votke ( pronađite što kvalitetniju)
25 gr začina karanfilića
1/2 kg šećera
4 limuna
voda

Priprema:

Stavite vodu da prokuha, pa onda skinite sa vatre da bi se ohladila. U staklenu teglu stavite sve navedene sastojke i onda prelijte sa prokuhanom vodom.

Staklenu teglu dobro zatvorite, pa je odložite da odstoji dvije sedmice na nekom tamnom i hladnom mjestu, s tim da je s vremena na vrijeme trebate protresti.

Poslije toga, smjesu trebate procijedite i od tada je možete konzumirati.

Primjena:

Pijte po 25 milimetara balzama tri put dnevno, 15 minuta prije obroka, sve dok ne popijete cjelokupnu kolicinu. Zatim napravite pauzu od nedjelju dana, pa pijte balzam iz druge teble. Zatim opet slijedi pauza od nedjelju dana pa nakon nje počnite da pijete balzam iz treće tegle.

Ovaj narodni lijek utiče na otklanjanje vrtoglavice, doprinosi poboljšanju vida i smanjenju šuma u ušima i boljim moždanim funkcijama. Liječi krvne sudove mozga i lijek nakon moždanog udara.

(srecnazena.net/jeednostavnirecepti.blogspot.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*