Prirodan lijek za visok šećer u krvi

Dijabetes je postala vrlo raširena bolest u svijetu. Srećom, to može biti kontrolirani s inzulinom. Ako imate visoku razinu šećera u krvi, liječnik će vas pitati želite li početi s inzulinsku terapiju ili ćete pokušati smanjiti razinu šećera u krvi uz pravilnu prehranu. Razmislite dobro prije nego što je odlučio što ćeš učiniti – izbor je vaš!
Mnogi ljudi uspješno liječiti svoje zdravstveno stanje i održavali normalnu razinu šećera u krvi uz ovaj prirodan lijek.

Sastojci za ovaj prirodan lijek su lako dostupni, a priprema je vrlo jednostavna.
Sastojci potrebni:

1 hren korijen (20 do 25 cm u duljinu i 2 do 3 cm u širinu)
1 glavica češnjak
2 piva (obično pivo sadrži alkohol)
1 šalica jabukovog sirćeta
Postupak pripreme:
Trebali oprati korijen hrena nekoliko puta jer ga ne trebate guliti. Sljedeća stvar za učiniti je staviti hren u zdjelu napunjenom vodom, do točke gdje hrena je potpuno pod vodom. Dodajte jabukovo sirće nakon toga. Neka hren stoji u toj smjesi 15 do 20 minuta.Nakon toga možete isjeckati hren na manje komade po želji. Nakon toga ogulite češnjak i nasjeckajte na vrlo male komadice, ili samljeti ga i sve skupa stavite u veliku staklenku i onda prelijte smjesu sa pivom. Zatvorite staklenku čvrsto i pustiti da stoji na tamnom mjestu 10 dana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*