RAZLOZI ZBOG KOJIH NE BISTE TREBALI ODUSTATI OD LJUBAVI

Ljubav je najljepša stvar na svijetu, no ponekad može biti i vrlo razočaravajuća, osobito ako smo više puta doživjeli ne baš tako lijepe situacije.

Mnogi ljudi kojima je često netko slomio srce ili im naprosto ne ide kad je ljubav u pitanju, radi svega toga jednostavno odustaju od ljubavi.

Ipak, ljubav pokreće svijet i iz tog razloga od nje nikad ne smijemo odustati, a razlozi koje vam navodimo u nastavku samo su neki koje valja imati na umu svaki put kad poželite odustati od ljubavi ili pak vam je potrebno malo motivacije da ponovno u nju povjerujete…

Postoji netko za vas

Kad se najmanje budete nadali, u vaš će život ušetati osoba na koju ste čekali cijeli život. Iako ovo možda zvuči kao klišej, ljubav se uistinu događa onima koji je ne očekuju. Stoga se prestanite truditi ili biti ogorčeni jer ste single. Posvetite se sebi i svom životu, uživajte u samoći, a prava će osoba stići u vaš život kad za to dođe vrijeme.

Ljubav je veličanstvena

Bez obzira na sva razočaranja koja nam ponekad donosi, ljubav je najsnažnija sila na svijetu i zbog te je činjenice uistinu veličanstvena. Bolno je kad nas izda netko koga smo voljeli, no sve dešava s razlogom. Nakon toga samo treba krenuti naprijed i biti spreman ponovno otvoriti svoje srce. Ranjivi smo kad je ljubav u pitanju, no to je ono što nas čini ljudima.

Nije gotovo

Nemojte dozvoliti da vas definiraju propale veze i neuspjeli pokušaji. Dakle, nemojte misliti da je vaš život gotov ako vas je ostavio dečko. Život ide dalje, bez obzira na sve. Dajte si neko vrijeme za plakanje, a potom krenite prema naprijed. Vaš ljubavni život nije definiran lošim vezama, već odlukama i izborima koje ćete napraviti.

Samouvjerenost je bitna

Želite li pronaći za sebe savršenu osobu, morate biti svjesni svojih vrijednosti i posvećivati vrijeme samo onima koji su to zaslužili. Morate vjerovati da ste zaslužili prekrasnu osobu koja će vas istinski voljeti i poštivati. Ako ste tek izašli iz veze, dajte si neko vrijeme i nemojte odmah skakati u drugi odnos. Potrebno vam je da se oporavite, psihički i emotivno.

Najbolje tek dolazi

Ako ste single, nemojte pristajati na bilo kakve odnose i tražiti utjehu u lošim muškarcima samo kako ne bi bili sami. Takve veze mogu vam donijeti samo razočaranje i dodatnu bol. Stoga radije uživajte u svojoj samoći sve dok ne naiđe prava osoba koja će vas voljeti onako kako ste zaslužili. Imajte na umu da najbolje za vas tek dolazi, samo morate istinski vjerovati u to.

Postoje mnoge stvari na kojima biste trebali biti zahvalni

Postoje mnoge divne stvari u životu i ne svodi se sve na muškarce. Budite zahvalni na životu, na suncu, na ljudima kojima ste okruženi i koji vas usrećuju. Nemojte biti očajni jer ste single. Radujte se sitnicama i uživajte u svakom trenutku svog života. Slomljeno srce ponekad je samo znak da se više moramo posvetiti radu na sebi i dati si prostora za rast i razvoj.

Ljubav ne poznaje granice niti godine, ona nema ograničenja

Iako živimo u poprilično konzervativnom društvu i naši su životi pod konstantnim povećalom, nemojte se previše zamarati tuđim mišljenjima. Važno je samo da ste vi sretni jer to je jedina istinska svrha vašeg života. Slušajte glas svog srca i koračajte vlastitim putevima za koje vjerujete da su ispravni i nemojte se previše obazirati na to što vam govore drugi. Ljubav je slobodna, nema ograničenja. Pojavljuje se svuda i u svakojakim oblicima stoga je nema nimalo smisla sputavati ili ograničavati jer ona je snažnija od svega.

izvor : ljubav.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*